23.02.2017 @ 17:00

På søndag kan både ryttere og tilskuere få en på opleveren, når Soignuer åbner op for finalen på deres løbsserie.

Den efterhånden traditionsrige cykelcross-cup afslutter sæsonen på søndag. Vanen tro har drengene fra Soigneur sørget for en festlig dag hvor deltagere og tilskuere i år kan sige goddag til en række nye tiltag.

 

Soigneur CX Cup strækker sig over flere løb fra efteråret og hen over vinteren. Afslutningen på løbsserien har hen over årene udviklet sig til lidt af et tilløbsstykke, hvor afviklingen henter sin klare inspiration fra cykelcross-festerne i især Belgien.

 

Her er løbsdagene ved de store løb lavet til en sand fest, hvor tilskuerne spiser og drikker og bliver underholdt af såvel ryttere som musik og meget andet.

 

Derfor er det bestemt heller ikke et helt almindeligt løb, der afvikles på søndag.

 

Masser af oplevelser for tilskuerne

Cykelcross er i forvejen tilskuervenligt, men ved søndagens finale er der ekstra mange grunde til at komme ud og kigge, hvis man er vild med cykelsport.

 

Det store finalerace afholdes ved Café Jorden Rundt i Charlottenlund. Her kan man som tilskuer se rytterne passere hver runde, mens Soigneur har sørget for masser af forkælelse. Der vil være gode forplejningsmuligheder i form af grillpølser og pandekager samt burgere fra Gastrotrucken og is fra Hansen Flødeis. Tørsten kan slukkes i enten øl eller kaffe, afhængigt af ens personlige feststemningsniveau.

 

Området vil være præget af rockmusik til at piske stemningen i vejret og i øvrigt fungere som et glimrende underlægningsbillede på de intense rytterudfoldelser som cykelcross om noget er garant for.

 

Stemningen blandt publlikum er også med til at løfte løbets niveau for rytterne.


”Det betyder meget for os, at deltagere har en sjov oplevelse og den oplevelse bliver forstærket af tilskurere, som hepper på dem. Så vi tænker også meget på tilskuerne, så derfor er øl, mad, kaffe og god musik en vigtig del af vores arrangementer" fortæller Jacob Lindsel fra Soigneur.

 

Også muligheder for familien

I år kan børnene også prøve kræfter med CX. Mellem to af starterne giver Soigneur de mindste mulighed for at ræse på ruten, når der åbnes op for ’Kids Race’ fra 13.15-13.30.

 

Her kan de små få lov til at give den gas og prøve små forhindringer - gerne med hjælp fra mor eller far.

 

Tilmelding er ikke nødvendig, mød blot op og vær klar på startstregen i god tid.

 

Fed rute og mange klasser

Finaledagen i Soigneur CX Cup byder altid på en speciel rute og i år er ingen undtagelse.


Ud over de sædvanlige forhindringer i terrænet, så er ruten krydret med et sandstykke og et flyover - også kendt som en belgiertrappe - som tvinger rytterne af cyklen. Alt sammen elementer som igen leder tankerne mod crossens hjemland Belgien.

 

Starterne for de voksne ryttere er som traditionen foreskriver opdelte, så alle kan være med. Det er nemlig en vigtig del af arrangementet, at alle ryttere tilgodeses.


”Vi er super glade for at kunne afholde de her cross løb, som både har et højt konkurrenceniveau, men bestemt også omfavner folkeligheden. Der er plads til alle - lige fra nybegyndere til danmarksmestre” understreger Jacob Lindsel.  

 

Programmet for dagen ser således ud:

Kl. 11.00: Indskrivning åbner og ruten er åben for træning / opvarmning.
Kl. 12.00: Herre, Dame og U15
Kl. 13.15-13.30: Kids race (For alle børn og gratis at deltage)
Kl. 14.00: Herre Prestige

Det er i øvrigt stadig muligt at tilmelde sig online samt på dagen, hvis man vil køre.

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet