Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Lasse Wedege Penning 16.08.2018 @ 08:13

Et helt nyt managerspil ser dagens lys på Feltet.dk - Efterårsspillet 2018, hvor alle efterårssklassikere og store etapeløb er med.

 

Feltet.dk har forvejen managerspil til de tre Grand Tours samt det helårlige spil. De seneste år har vi forsøgt at udvide managerspillene med nye tiltag for at give brugerne masser af spænding, når I følger international cykling på Feltet.dk.

 

I dette efterår lancerer vi for første gang Efterårsspillet 2018. Ligesom det helårlige spil er der her tale om et længerevarende managerspil med mange løb. Det starter med EuroEyes Cyclassics Hamburg på søndag og slutter med Tour of Guangxui i oktober. Imellem er der store løb som Vuelta a España, VM og Il Lombardia, som alle er med, men også mindre løb som Tour of Britain, Brussels Cycling Classic, Duo Normand og Paris-Tours er med i spillet. Feltet.dk har sammensat et pointsystem for alle løb.

 

Det gælder derfor om at udse sig ryttere, som kan performe over en bred kam af cykelløb. Det koster 69 kroner at være med, og så har du 30 millioner kroner til at købe 15 ryttere. Husk, at du skal have betalt for holdet inden klokken 14 på søndag.

 

Som noget helt nyt kan du i dette spil købe stagiaires, som er de unge talenter, holdene har tilknyttet i disse måneder. Alle kan findes til en billig pris, og der er altid et par stykker, som henter billigt købte point i løbet af efteråret - kan du finde guldklumpen?

 

TILMELD DIG EFTERÅRSSPILLET NU!

 

GOOD VIBES ONLY – CANYON//SRAM Zwift Academy 2018 – et overraskende godt sted at starte på en hometrainer
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
Test: Isadore Thermerino Jersey
Isadore er et hjertebarn tilhørende de tidligere professionelle cykelbrødre Martin og Peter Velits.
GOOD VIBES ONLY – LOUISON BOBET – Good looking and great feeling
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
CykelSportMessen - alle gode gange 11
Over 50 udstillere står klar, når Roskilde Kongrescenter åbner op for den 11. udgave af CykelSportMessen, og Feltet.dk og Motionsfeltet.dk er som så ofte før til stede på messen.
Test: Canyon Grail
Grail er Canyons nyeste skud på stammen, når det kommer til terræncykler. Kategorien, som tidligere var domineret af cross-disciplinen, er nu blevet kraftigt udvidet med den kategori, som populært hedder ’Gravel’.
Rydhave Slots Efterskole: Hvis du mener det alvorligt
Det er ikke kun for sjov, når Rydhave Slots Efterskole tilbyder cykelsport som en af disciplinerne på interesseområderne.
Produktnyt: Cannondale Habit 2019
Udviklingen af de forskellige segmenter af mountainbikes er i konstant udvikling. Også hos Cannondale som inviterede os til Tyrkland for at se nærmere på deres seneste kreation. Vi tog derfor en tur til Freibur for at se nærmere på, og ikke mindst prøvekøre, den nye Cannondale Habit 2019.
Boganmeldelse: Lars Bak - Hjælperytteren
Seneste skud på stammen af cykelbøger udgivet i 2018 er “Lars Bak - Hjælperytteren”. Vi har læst bogen og kommer her med en anmeldelse af den.
Test: Bibshorts og langærmet jersey fra Louison Bobet
Det franske brand Louison Bobet er nu tilgængeligt på det danske marked med produkter, som holder en høj produktkvalitet og hylder fortidens afdæmpede æstetik.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat