28.06.2017 @ 08:00

Det franske brand gør nu sit indtog på det danske marked, og som agent har de en tidligere olympisk mester.

Så kom den længe ventede version af EKOÏs hjemmeside på dansk. EKOÏ er et fransk brand og har eksisteret siden 2001. Firmaet blev startet af Jean-Christophe Rattel, som selv er tidligere elite-cykelrytter, og salget var i starten primært i Frankrig. I de seneste år er markedet dog udvidet til også at omfatte det meste af Europa - og nu også Danmark.

 

EKOÏ sponsorerer blandt andet de to Pro-Tour-teams AG2R-La Mondiale (briller og hjelme) og Quick-Step Floors (briller), så produkterne må siges at være afprøvet af nogle af de allerbedste professionelle cykelryttere i verden. Som en del af sponsoratet er rytterne fra de to professionelle cykelhold samt flere af verdens bedste triatleter med til at videreudvikle alle produkterne i EKOÏs varesortiment. På denne måde kan firmaet hele tiden matche de krav, som kunderne stiller.

 

EKOÏs produkter sælges kun via nettet (dog findes der en EKOÏ forretning ved firmaets hovedkontor i Fréjus i Sydfrankrig og en nær Roubaix i Nordfrankrig). Hurtig levering, rigtig gode tilbud og masser af farver på både hjelme, briller, sko og tøj er firmaets varemærke. Man kan selv designe sit udstyr efter sin helt personlige smag, og man kan bestille fra en enkelt til rigtig mange styks.

 

Den danske agent for EKOÏ bliver den tidligere OL-guldvinder og sportsdirektør for blandt andet hos Team Sky og Team Saxo Bank, Dan Frost, og det var lidt af en tilfældighed, at det kom i stand.

 

”Jeg var til VM i landevejscykling i Qatar i oktober 2016 og boede på værelse med Thomas Davy fra EKOÏ. Thomas er firmaets repræsentant i forhold til de professionelle ryttere i ProTouren, og han fortalte mig, at de var på udkig efter en agent i Danmark og spurgte, om det var noget for mig,” fortæller Dan Frost.

 

”Jeg takkede pænt nej i første omgang, da jeg ikke umiddelbart kendte mærket, men efter et møde med hele EKOÏ teamet på firmaets hovedkontor i Fréjus skiftede jeg mening og slog til. Jeg fik en rundvisning og hørte om virksomhedens filosofier. De er super professionelle, og deres produkter kan jeg 100 procent stå inde for,” udtaler Frost.

 

Dan Frost, der også er indehaver af Dan Frost Cycling, som arrangerer rejser for cykelmotionister,  var for nyligt på Mallorca med mere end 120 cyklende gæster, som alle var meget begejstrede over det nye tøjmærkes kvalitet og design.

 

”De sidste par måneder har jeg testet deres forskellige tøjmodeller, hjelme, briller og cykelsko. Jeg har været meget tilfreds med både kvalitet, pasform og muligheden for selv at designe det, jeg skal køre i. De har super lækkert tøj, lette hjelme, smarte briller, hurtig levering og gode tilbud. Det er noget, jeg kan lide,” slutter Dan Frost.

 

Har du lyst til at se EKOÏ’s produkter, så kig forbi www.ekoi.com - måske du bliver fristet. 

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet